Mohlo by Vás dále zajímat

Doplňující informace k nastavení a možnostem Integroidu. Pokud ani zde nenaleznete odpověď na svůj dotaz, prosím napište nám na info@integroid.cz.

Přenos obrázků z Money S3 do Shoptetu

Pokud nastavíte export obrázků z Money S3, obrázky budou exportovány na FTP odkud je možno stáhnout je v Integroidu jednorázově pomocí funkce, kterou naleznete v sekci Produkty


Integroid stahuje obrázky pouze k produktům, které dosud žádný obrázek nemají. Pokud došlo k aktualizaci obrázků v Money S3, automaticky se Vám změna v Integroidu neprojeví, prosím napište nám na technickou podporu.

Přenos sady produktů z Shoptetu do Money S3

Bohužel propojení sady produktů mezi Shoptetem a Money S3 zatím není ani z jedné strany ideálně podporováno. Na jedné straně Shoptet sice v dokladech/objednávkách uvádí informaci o sadě, ale ne z jakých produktů se sada skládá. Na druhé straně v Money S3 sice sadu s vazbou na produkty lze založit, ale tu pak není možné z Money S3 exportovat a tedy ani navázat na sadu v Shoptetu. Z těchto důvodů není možné v Money S3 vyskladňovat jednotlivé produkty prodané v sadě.

Jediná možnost jak s e-shopovými sadami produktů pracovat je: mít „sady“ vytvořené jako samostatné produkty, s vlastním skladem. Tedy bez jakékoliv vazby na produkty, z kterých se sada reálně skládá.

Stav skladu vs. reálný sklad

V Integroidu v nastavení přenosu skladových zásob do Shoptetu (Nastavení > Produkty a sklad) je potřeba nastavit, zda se mají zásoby importovat do stavu skladu, nebo reálného skladu. Jaký je v nich rozdíl?

Reálný sklad je hodnota celkového počtu naskladněných položek, zatímco stav skladu je roven tomuto počtu naskladněných položek po odečtení skladových nároků (rezervované zboží v nezpracovaných objednávkách). Tedy jinými slovy se jedná o skladové množství k dispozici.

Udělejte první krok k lepšímu e-shopu

Napište nám, co vás trápí.

Odpovíme vám na všechny otázky, ukážeme a představíme vám Sellasticu v celé své jednoduchosti a flexibilitě.