Synchronizace kontaktů Money S3

Jak nastavit přenos kontaktů v dokladech do adresáře v Money S3 a jejich správné párování.

Integroid umí zjistit, zda se zákazník, uvedený na přenášeném dokladu, již nachází v adresáři v Money S3, a v případě, že tomu tak není, jej tam vytvořit. K ověření existence kontaktu je použito IČ podnikatele, je-li uvedeno. Pokud IČ kontakt uvedené nemá, ověřuje se shodnost e-mailové adresy.

Zapnout synchronizaci kontaktů je potřeba v Integroidu v části Nastavení > Doklady.

Aby bylo možné porovnávat kontakty, které již v Money S3 existují (a nebyly založeny doplňkem - tedy importem dokladů z integroidu), je potřeba V Money S3 zvolit Nástroje / Obchodování na internetu. Otevře se dialogové okno e-shop konektoru, kde lze zvolit odeslání adresáře na FTP, odkud si je Integroid stáhne.

Odesílané kontakty musí předtím být označeny pro obchodování na internetu. Kontakt pro obchodování označíte tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši, čímž dojde ke zobrazení nabídky akcí s kontaktem - zde vyberete možnost Obchod na internetu. Označené kontakty budou na řádku mít ikonku modrého globusu, jak je vidět i na obrázku níže.

Kontakty které již byly do Integroidu z Money S3 staženy lze prohlédnout v integroidu v sekci Adresář.

Kontakty, které byly v Money S3 vytvořeny přenesením nějakého dokladu z Integroidu není nutné do Integroidu přes FTP zpět posílat (a tedy ani označovat pro obchodování na internetu).

Udělejte první krok k lepšímu e-shopu

Napište nám, co vás trápí.

Odpovíme vám na všechny otázky, ukážeme a představíme vám Sellasticu v celé své jednoduchosti a flexibilitě.